https://www.facebook.com/events/131247990805009/?ti=icl Metsämieli-kävelyillä puutarhassa haemme hyvää mieltä ja virkistystä helppojen harjoitusten avulla. Harjoitukset ovat sovellettavissa myös omassa arjessa pihalla, puistossa, puutarhassa, parvekkeen näkymissä, ulkoilureitillä tai luontokuvia katsellen.

KOKO PERHEEN METSÄMIELI-KÄVELY
Tiistaisin 18.7. ja 25.7. klo 12
Tervetuloa yksin tai yhdessä lasten kanssa. Kokeilemme kävelyllä helppoja harjoituksia yhdessä, mm. auringonkukkajumppaa ja kiikarointia. Kävelyreitti valitaan siten, että lastenvaunuillakin pääsee ja pienimmät voivat turvallisesti kulkea mukana, vaikka eivät tekisi harjoituksia. Kaikenikäisille.

METSÄMIELI-VOIMAVARAKÄVELY
Torstaisin 20.7. ja 27.7. klo 16.30
Kaipaatko hengähdystaukoa tai haluatko vahvistaa omia voimavarojasi arjessa? Kokeilemme, miten lähiluontoa voi hyödyntää pieniin elvyttäviin hetkiin, vaikka arki olisi joskus kiireistä ja haastavaa. Nuorille ja aikuisille.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ LINKISTÄ: https://goo.gl/forms/rivt6ZwcFqqyIpEh1

Voit ilmoittautua yhdelle tai useammalle kävelylle.
Mukaan mahtuu 15 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kaikkien kävelykierrosten kesto on noin 45 minuuttia. Kokoonnumme Kumpulan koulukasvitarhalla, Utopihan kahvilarakennuksen edessä (Vähänkyröntie 6, pieni puoli). Tulethan ajoissa paikalle. Varaudu säänmukaisella, ulkoiluun sopivalla asulla ja jalkineilla.

Ohjaajana toimii Anna Nurmi, koulutettu Metsämieli –ohjaaja
Järjestää: Lasten ja nuorten puutarhayhdistys Ry ja Utopiha-kesäkahvila

Tutustu Metsämieleen: www.metsamieli.fi

10 people interested

Katso alkuperäinen Facebook-postaus

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *