Lasten ja nuorten puutarhayhdistys järjestää puutarhaleirejä alakouluikäisille lapsille Kumpulan koulukasvitarhalla sekä Itä-Helsingissä (Kontulan nuorisotalo + Vesalan koulu).

ILMOITTAUDU LEIREILLE. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Vahvistamme leiripaikan muutaman arkipäivän sisällä hakemuksen vastaanottamisesta.

KESÄN 2020 LEIRIT

Yhdistys seuraa aktiivisesti koronatilanteesta annettuja viranomaisohjeistuksia ja -suosituksia. Kesän toimintaa valmistellaan edelleen täysillä alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, mutta tarvittaessa tehdään tilanteen vaatimia muutoksia.

KUMPULA

Leiritoimintaa joka arkipäivä 1.6.-17.6.2020, valittavana tiede-, ympäristötaide-, viljely- tai draamaleirejä. Muut leirit ovat viikon mittaisia, mutta draamaleiri kestää koko jakson ja juhannusviikon leiri on kolme päivää. Leiripäivä on klo 9-14. Lisäksi kesän 2020 uutuutena on yhdistyksen jäsenille suunnattu alkukesän iltapäiväkerho klo 14-16. Ilmoittauminen kerhoon leirihakemuksen yhteydessä.

Leirit jatkuvat 27.7. – 12.8., samoin joka arkipäivä klo 9-14. Loppukesästä valittavana joko seikkailuleiri tai yhdistetty viljely- ja ympäristötaideleiri

ITÄ-HELSINKI

Leiritoimintaa kesäkuussa vkot 23-26, viikon mittaiset leirit, toimintaa joka arkipäivä klo 9-15. Juhannusviikon leiri neljä päivää.

Viime kesän leiritoimintaan voi tutustua Lanttu-blogissa!