Lasten ja nuorten puutarhayhdistys järjestää puutarhaleirejä alakouluikäisille lapsille Kumpulan koulukasvitarhalla sekä Itä-Helsingissä (Kontulan nuorisotalo + Vesalan koulu).

KESÄN 2020 LEIRIT

Kesän leirit toteutetaan korona-aikaan sopeutettuina. Noudatamme leireillä THL:n ja muiden viranomaisten ohjeistuksia ja leireille ilmoittautuneet saavat tarkemmat kirjeet toiminnan toteutuksesta.

KUMPULA

Kesän leirit ovat täynnä! 

Leiritoimintaa joka arkipäivä 1.6.-17.6.2020, valittavana tiede-, ympäristötaide-, viljely- leirejä. Muut leirit ovat viikon mittaisia, mutta juhannusviikon leiri on kolme päivää. Leiripäivä on klo 9-14. Lisäksi kesän 2020 uutuutena on yhdistyksen jäsenille suunnattu alkukesän iltapäiväkerho klo 14-16. Ilmoittauminen kerhoon leirihakemuksen yhteydessä.

Leirit jatkuvat 27.7. – 12.8., samoin joka arkipäivä klo 9-14. Loppukesästä valittavana joko seikkailuleiri tai yhdistetty viljely- ja ympäristötaideleiri

ITÄ-HELSINKI

Kesän leirit ovat täynnä. 

Leiritoimintaa kesäkuussa vkot 23-26, viikon mittaiset leirit, toimintaa joka arkipäivä klo 9-15. Juhannusviikon leiri neljä päivää.

Kesän leiritoimintaan voi tutustua Lanttu-blogissa!