Lasten ja nuorten puutarhayhdistys järjestää puutarhaleirejä alakouluikäisille lapsille Helsingissä Kumpulan koulukasvitarhalla (Vähänkyröntie 3-6) sekä Itä-Helsingissä (Kontulan nuorisotalo + Vesalan koulu).

Kesällä 2024 Kumpulan koulukasvitarhalla järjestetään jälleen viljely- ja salapoliisileirejä. Kesän uutuutena ovat Kesäkurpitsa -taiteilua ja puuhaa puutarhassa-leirit.

Leiripäivä klo 9–14. Päivään sisältyy lounas. Alkukesästä juhannukseen asti ip-kerho klo 14–16.

Vesala-Kontulassa kesäkuussa suosittuja Kaupunkipuutarhan asukit -leirejä!

Virallinen hakuaika leireille on päättynyt. Hakulomake on vielä avoinna ja sieltä näet leirit, joihin on vielä mahdollista ilmoittautua.

Tiedot osallistumismaksuista löytyvät täältä

Leiritoimintaan voi tutustua Lanttu-blogissa!

HAE MUKAAN LEIRILLE

Leirihakulomake
Etunimi (lisää kutsumanimi sulkuihin, jos eri kuin etunimi)
Sukunimi
Tietosuojaseloste löytyy https://www.lastenpuutarha.fi/wp-content/uploads/2018/06/Leiritoiminnan-tietosuojaseloste.pdf Ilman suostumusta emme voi ottaa leiri-ilmoittautumista vastaan.

MITÄ LEIRIHENKILÖKUNNAN ON HYVÄ TIETÄÄ LAPSESTA?

MONTA KIVAA TAPAA VIETTÄÄ KESÄÄ – VALITSE OMA LEIRISI!

Valitse listalta ne leirit/leiri, johon haluat lapsesi ilmoittaa.
Leiripäivät klo 9-14, päivään sisältyy ohjatun toiminnan lisäksi, materiaalit, vakuutus ja lounas. Osallistumismaksu on 100 €/viikko. Sisaralennus 20 euroa.
Leiripäivät klo 9-15. Päivä alkaa Kontulan nuorisotalolta, josta siirrytään lounaan jälkeen Vesalan koululle. Päivään sisältyy ohjatun toiminnan lisäksi materiaalit, vakuutus, lounas ja välipala. Leirit ovat 7-10-vuotiaille. Osallistumismaksu on 110 €/viikko, juhannusviikko 88 €. Sisaralennus 20 euroa.