TULE MUKAAN TUKEMAAN HELSINKILÄISLASTEN JA -NUORTEN PUUTARHAHARRASTUSTA!

Lahjoita haluamasi summa lasten ja nuorten puutarhatoimintaan. Lahjoittamalla olet mukana vahvistamassa kaupunkilaislasten ja -nuorten luontosuhdetta sekä viljelytaitoja ja -tietoja. Kaikki kerätyt varat käytetään lasten ja nuorten puutarhaharrastusta tukevaan toimintaan. Ole mukana mahdollistamassa vähävaraisille lapsille leiripäiviä puutarhassa, nuorille viljelytaitoja työpajatoiminnan kautta tai puutarhaperhekerhon käynnistäminen. Voit lahjoitusta tehdessäsi ilmoittaa viestikenttään toivomuksen käyttökohteesta (lasten leirit, nuorten työpaja, perheiden yhteinen puutarhatoiminta).

AJANKOHTAISTA NYT:

Nuorten työpaja, Vihreän Oksan Werstas, opastaa käytännönläheisesti viljelytaitoja vuosittain kymmenille nuorille.  Lähde mukaan tukemaan tätä ainutlaatuista työtä, jonka kautta moni nuori löytänyt tulevan ammatin tai muuten vankan pohjan tulevaisuudelleen.

TEE lahjoituksesi: OKO FI22 5722 4120 2521 74  Merkitse viestikenttään: Vihreän Oksan Werstas

Halutessasi voit jättää meille yhteystietosi, jolloin voimme suoraan kertoa keräyksen etenemisestä. Tiedotamme asiasta myös nettisivuillamme ja facebookissa.

Lisätietoja: Eeva-Maija Bergholm, puh. 041 541 0456 tai eeva-maija.bergholm(at)lastenpuutarha.fi

 

Lasten ja nuorten puutarhayhdistys on saanut Helsingin poliisilaitokselta luvan rahankeräyksen toimeenpanemiseksi seuraavasti:

Luvan numero RA/2018/1059

Toimeenpanoaika ja –alue Lupa on voimassa 7.11.2018 – 6.11.2019 Helsingin poliisilaitoksen alueella

Kerätyt varat käytetään kausien 2019-2020 lasten puutarhaleirien ohjaajien palkkakuluihin, lasten ruokailu- ja materiaalikuluihin (leiripäivään kuuluu kevyt lounas), työpajatoiminnan tilavuokriin ja väline-/materiaalikuluihin (työkalut, suojavaatteet, siemenet, taimet, viljelymateriaalit) sekä perhekerhotoiminnan käynnistämiseen (ohjaajan palkkakulut, siemenet, taimet,mullat)