Kasvuniloa tukemaan!

Tue puutarhaperhekerho Basilikan toimintaa. Lahjoittamalla mahdollistat perheiden yhteisen vihreän kesän kaupungissa. Kaikilla ei ole omaa mökkiä tai mummolaa, jossa upottaa sormet multaan ja oppia viljelemään perunat ja porkkanat. Anna kaikille lapsille mahdollisuus multaisiin sormiin asuinpaikasta riippumatta. Samalla autat maapalloa pienellä konkreettisella teolla, itse viljellen ja itse kasvatettua ruokaa syöden vaalimme ympäristöämme.

Lahjoittaminen on helppoa. Tekstaa numeroon 16588:

1E KASVUNILOA
5E KASVUNILOA
10E KASVUNILOA
20E KASVUNILOA
30E KASVUNILOA
40E KASVUNILOA

Tai jos haluat lahjoittaa valinnaisen summan, niin voit lahjoittaa suoraan Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen lahjoitustilille: FI22 5722 4120 2521 74

Kerätyt varat käytetään ensisijaisesti puutarhaperhekerhon ohjauskuluihin sekä toissijaisesti lasten ja nuorten puutarhatyökalujen uusimiseen sekä siementen hankkimiseen.

Pienkeräysnumero RA/2021/410. Keräysaika 6.4.-5.7.2021.

 

 

Kuva. Wilma Hurskainen

Saamme vuosittain myös tavaralahjoituksia toimintaamme. Isot kiitokset lahjoituksista Kekkilä https://www.kekkila.fi/ sekä Schetelig Oy https://www.schetelig.com/

Otamme vastaan testamenttilahjoituksia. Tiesitkö että Helsingin koulukasvitarhatoiminta on saanut alkunsa testamenttilahjoituksesta. Lue lisää herra Ärtin lahjoituksesta ja koulukasvitarhatoiminnan historiasta.