Puutarhaperhekerho Basilika 2024

Puutarhaperhekerho jatkuu tänäkin vuonna!

Tule mukaan opettelemaan viljelyä ja hanki samalla perheen yhteinen harrastus – bonuksena maistuvaa satoa ja roppakaupalla raitista ulkoilmaa. Mukaan ovat tervetulleita sekä uudet että vanhat perheet. Perhekäsitteemme on laaja – voit lähteä mukaan vaikka lapsenlapsen tai kummilapsen kanssa tai ydinperheen voimin. Pääasia, että pääsemme yhdessä lasten ja aikuisten kanssa nauttimaan puutarhasta ja oppimaan viljelyä.

Perhekerho alkaa toukokuussa ja päättyy syyskuussa. Kokoontumiset ovat arki-iltaisin touko-kesäkuussa maanantaisin ja torstaisin klo 17-19.30. Heinä-elokuussa toimintaa on torstaisin sadonkorjuujuhlaan asti, minkä jälkeen jatketaan lauantaitapaamisin.

Haku perhekerhoon on päättynyt. Kaikille kerhoon hakeneille ilmoitetaan huhtikuun aikana. Kerho alkaa maanantaina 6.5.

Toimintaan saadaan rahoitusta Helsingin kaupungin hyvinvoinnin ja terveyden avustuksista. Lisäksi perheiltä kerätään osallistumismaksut.

Lisätietoa: orvokki.miljard(at)lastenpuutarha.fi tai puh. 050 336 0074

Puutarhaperhekerho on toiminut Kumpulan koulukasvitarhalla 2010-2017 sekä 2020-2023 kutsuen perheitä opettelemaan viljelyä. Ammattilaisen opastuksella on päästy yhdessä viljelyn alkuun. Kerho on viljellyt yhteistä palstaa ja sato on jaettu yhteisesti. Kerhotoimintaa on ollut arki-iltaisin toukokuulta syksyyn sadonkorjuisiin. Koko perheen voimin on saatu kädet multaan ja vihreää makua omaan pöytään.

Perheiden puutarhatoimintaan voi tutustua alla olevasta materiaalista

Yhteistuumin_viljelemaan.pdf