Puutarhaperhekerho Basilika 2023

Tule mukaan opettelemaan viljelyä ja hanki samalla mukava perheen yhteinen harrastus – bonuksena maistuvaa satoa ja roppakaupalla raitista ulkoilmaa.

Puutarhaperhekerho Basilika jatkaa toimintaansa kesällä 2023. Tervetuloa mukaan sekä uudet että vanhat perheet. Perhekäsitteemme on laaja – voit lähteä mukaan vaikka lapsenlapsen tai kummilapsen kanssa tai ydinperheen voimin. Pääasia, että pääsemme yhdessä lasten ja aikuisten kanssa nauttimaan puutarhasta ja oppimaan viljelyä. Perhekerho alkaa toukokuussa ja päättyy syyskuussa. Kokoontumiset ovat arki-iltaisin touko-kesäkuussa maanantaisin ja torstaisin klo 17-19.30. Heinä-elokuussa toimintaa on torstaisin sadonkorjuujuhlaan asti, minkä jälkeen jatketaan lauantaitapaamisin.

Perhekerhon ilmoittautuminen on päättynyt. Perheet valitaan huhtikuun aikana ja toiminta alkaa maanantaina 8.5. Kaikille hakijoille ilmoitetaan joka tapauksessa.

Toimintaan saadaan lisäksi rahoitusta Kulmakoulusäätiöltä ja Helsingin kaupungin sosiaalitoimelta.

Lisätietoa: perhekerho(at)lastenpuutarha.fi tai puh. 050 336 0074

Puutarhaperhekerho on toiminut Kumpulan koulukasvitarhalla 2010-2017 sekä 2020-2022 kutsuen perheitä opettelemaan viljelyä. Ammattilaisen opastuksella on päästy yhdessä viljelyn alkuun. Kerho on viljellyt yhteistä palstaa ja sato on jaettu yhteisesti. Kerhotoimintaa on ollut arki-iltaisin toukokuulta syksyyn sadonkorjuisiin. Koko perheen voimin on saatu kädet multaan ja vihreää makua omaan pöytään.

Perheiden puutarhatoimintaan voi tutustua alla olevasta materiaalista

Yhteistuumin_viljelemaan.pdf