Puutarhaperhekerho Basilika 2022

Tule mukaan opettelemaan viljelyä ja hanki samalla mukava perheen yhteinen harrastus – bonuksena maistuvaa satoa ja roppakaupalla raitista ulkoilmaa.

Puutarhaperhekerho Basilika jatkaa toimintaansa kesällä 2022. Tervetuloa mukaan sekä uudet että vanhat perheet. Perhekäsitteemme on laaja – voit lähteä mukaan vaikka lapsenlapsen tai kummilapsen kanssa tai ydinperheen voimin. Pääasia, että pääsemme yhdessä lasten ja aikuisten kanssa nauttimaan puutarhasta ja oppimaan viljelyä.

Kerho alkaa maanantaina 9.5. Kerhopaikasta ilmoitetaan huhtikuun aikana. Toimintaa on juhannukseen asti maanantaisin ja torstaisin klo 17-19.30. Heinä-elokuussa toimintaa on torstaisin sadonkorjuujuhlaan 18.8. asti, minkä jälkeen jatketaan lauantaisin klo 10-12.30. syyskuun puoliväliin (17.9.) asti. Suunnitelmissa olisi jälleen osallistua myös Nuku yö ulkona -tapahtumaan elokuun lopulla.

Kerhomaksu on 125 €/perhe/kausi yhdistyksen jäseniltä, muilta peritään maksua 150 €/perhe/kausi.

Toimintaan saadaan lisäksi rahoitusta Kulmakoulusäätiöltä ja Helsingin kaupungin sosiaalitoimelta.

Lisätietoa: perhekerho(at)lastenpuutarha.fi tai puh. 041 541 0456

Puutarhaperhekerho on toiminut Kumpulan koulukasvitarhalla 2010-2017 sekä 2020-2021 kutsuen perheitä opettelemaan viljelyä. Ammattilaisen opastuksella on päästy yhdessä viljelyn alkuun. Kerho on viljellyt yhteistä palstaa ja sato on jaettu yhteisesti. Kerhotoimintaa on ollut arki-iltaisin toukokuulta syksyyn sadonkorjuisiin. Koko perheen voimin on saatu kädet multaan ja vihreää makua omaan pöytään.

Perheiden puutarhatoimintaan voi tutustua alla olevasta materiaalista

Yhteistuumin_viljelemaan.pdf