Syystalkoot Kumpulan koulukasvitarhalla torstaina 6.9. klo 12 -19

Tule mukaan puutarhan avoimiin syystalkoisiin. Voit tulla oman aikataulusi mukaan ja osallistua lyhyemmän pätkän tai koko talkoopäivän.

Päivän aikana tehdään erilaisia puutarhan syystöitä. Kiitoksena työpanoksestasi saat mukaan kasvitarhan omenoita – ota mukaan oma  kassi tai kori!

Lisätietoja itua(at)lastenpuutarha.fi tai tai 050 314 1018 ja 050 325 2670

 

 

Sadonkorjuun juhlaa ke 22.8.2018 klo 16-20

Kumpulan koulukasvitarhalla pidetään perinteinen Sadonkorjuujuhla keskiviikkona 22.8.2018 klo 16-20. Tule mukaan nauttimaan kahvilan herkuista, muurinpohjaletuista ja elävästä musiikista kasvitarhan upeassa miljöössä.

Vihreän Oksan Werstaan pöydästä voit ostaa mukaan satoa ja jatkojalostettuja tuotteita. Kaikki kasvikset, yrtit ja kukat ovat lähellä ja luonnonmukaisesti viljeltyjä!

Lapsille on tarjolla kasvomaalausta ja kukkarannekepaja. Aistipuutarhassa voi hypistellä, haistella, ihastella ja maistella kasvimaailman hauskuuksia. Lasten viljelypalstalla on ohjaaja paikalla esittelessä toimintaa.

Alueella on rajoitetusti pysäköintipaikkoja, joten suosittelemme tulemaan kävellen, polkupyörällä tai julkisilla liikennevälineillä.

Tervetuloa!

Kumpulan koulukasvitarha
Vähänkyröntie 3-6, 00610 Helsinki

 

 

 

 

 

Avoimet puutarhat Kumpulan koulukasvitarhalla su 1.7. klo 12-17

Tule tutustumaan kulttuurihistoriallisestikin arvokkaaseen Kumpulan koulukasvitarhan miljööseen, jossa lapset ovat viljelleet jo vuodesta 1928 lähtien. Erityisesti kaipaamme muisteluita sinulta, joka olet lapsena osallistunut toimintaan.

Koulukasvitarhatoiminta Helsingissä sai alkunsa muurarimestari Ärtin testamenttilahjoituksesta. Lasten ja nuorten puutarhayhdistys antaa tämän päivän helsinkiläislapsille ja -nuorille mahdollisuuden upottaa sormet multaan ja oppia viljelyä keskellä kaupunkia.