Kesälomalla puutarhaan

Mikäpä olisi mukavampi paikka lapsen viettää kesäpäivää kuin vehreä puutarha? Lasten ja nuorten oma puutarha mahdollistaa turvallisen ja luonnonläheisen kesän keskellä kaupunkia.

Järjestämme Kumpulan koulukasvitarhalla 3-5 päivän puutarhaleirejä alakouluikäisille lapsille. Teemat vaihtelevat vuosittain, mutta joka vuosi tarjolla on perinteisiä viljelyleirejä. Myös muilla leireillä haluamme, että lapset saavat tuntuman viljelyyn. Laajin tarjonta on alkukesästä, jolloin myös kysyntä suurin.

Leiripäivän pituus on viisi tuntia, kello 9-14. Lisäksi alkukesästä on tarjolla yhdistyksen jäsenille oma iltapäiväkerho klo 14-16.

Tarkemmat leiriviikot ja teemat julkaistaan täällä vuodenvaihteessa 2021-2022 ja ilmoittautuminen leireille avautuu helmikuussa.

Kumpulan koulukasvitarhan alue mahdollistaa myös korona-aikaan turvallisen toiminnan. Alue on laaja ja leiriryhmät pystytään pitämään hyvin erillään toisistaan. Kokemusta on jo edellisen kesän korona-ajan järjestelyistä.

Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen toiminta-ajatuksena on vahvistaa lasten ja nuorten viljelytaitoja ja -tietoja sekä luontosuhdetta. Samalla pyrimme lisäämään toimintaan osallistuvien hyvinvointia puutarhan avulla.

Toiminnan päärahoittaja on Helsingin kaupungin nuorisopalvelut.

Lisätietoja: toimisto(at)lastenpuutarha.fi tai puh. 041/541 0454, 041/541 0456