Kesälomalla puutarhaan

Mikäpä olisi mukavampi paikka lapsen viettää kesäpäivää kuin vehreä puutarha? Lasten ja nuorten oma puutarha mahdollistaa turvallisen ja luonnonläheisen kesän keskellä kaupunkia.

KESÄN 2021 LEIRIT OVAT TÄYNNÄ

Kumpulan koulukasvitarhalta voit valita alakouluikäiselle lapselle viljely-, tiede- tai puuhaleirin.  Leirit ovat viikon mittaisia, paitsi juhannusviikon leiri kestää kolme päivää. Leiritoimintaa on arkisin 7.6. – 23.6.2021 sekä 26.7. – 6.8.2021. Leiripäivän pituus on viisi tuntia, kello 9-14. Lisäksi alkukesästä on tarjolla yhdistyksen jäsenille oma iltapäiväkerho klo 14-16.

Nuorille (13-17-vuotiaille) on tarjolla oma leiri 6.-8.7. Leiristä tarkempaa infoa myöhemmin keväällä.

Kumpulan koulukasvitarhan alue mahdollistaa myös korona-aikaan turvallisen toiminnan. Alue on laaja ja leiriryhmät pystytään pitämään hyvin erillään toisistaan. Kokemusta on jo edellisen kesän korona-ajan järjestelyistä.

Leiritoiminta jatkuu myös Kontulassa. Leirit järjestetään Kontulan nuorisotalolla ja Vesalan koululla. Kaupunkipuutarha ja sen asukit -leirit tarjoavat viikon pätkissä pientä puutarhapuuhaa Itä-Helsingin lapsille. Leiripäivä Kontulassa on kuusi tuntia, kello 9-15.

Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen toiminta-ajatuksena on syventää lasten ja nuorten viljelytaitoja ja -tietoja sekä luontosuhdetta. Kaikilla leireillä leirityypistä riippumatta lapset saavat kosketuksen viljelyyn.

Toiminnan päärahoittaja on Helsingin kaupungin nuorisopalvelut.

Lisätietoja: toimisto(at)lastenpuutarha.fi tai puh. 041/541 0454, 041/541 0456