VÄHÄNKYRÖNTIE 3-6, 00610 HKI

Tule viettämään lapsesi synttäreitä ainutlaatuiseen puutarhamiljööseen keskellä Helsinkiä.  Voit valita piknik-tyyliset synttärit omenapuulehdossa tai synttärit paviljongilla. Puutarhan nurmialueilla, jalkapallokentällä ja takametsässä mahdollisuus lasten leikkeihin. Paviljongista löytyy sisätila noin 20 lapselle. Alue on päihteetön ja kaikki toiminta on luontoa kunnioittavaa, kestävää kehitystä edistävää.

Mahdollisuus synttärien viettämiseen toukokuun puolesta välistä syyskuun loppuun. Tiloja voi vuokrata muuhunkin omaan käyttöön, mutta erityisen toimiva paikka on lasten juhlien viettoon.

Varauskyselyt ja lisäinformaatio tilavaraukset@lastenpuutarha.fi, puh. 050 336 0074 tai puh. 041 541 0456.

PERUSPAKETTI

Pelkkä tilojen käyttö. Paviljongilla käytössä normaali keittiö varusteineen (jääkaappi, sähköliesi, mikro, kahvin- ja vedenkeitin, astiat), omenapuulehdossa juokseva vesi, ulkokatos ja mahdollisuus sähkön käyttöön. Paviljongille sisätiloihin mahtuu mukavasti noin 20 henkilöä. Omenapuulehdossa voi järjestää juhlat ulkotiloissa isommallekin joukolle.

Vuokra 30 €/tunti, minimituntimäärä neljä tuntia.

TILAT + TARJOILU

Tarjoilut 15 €/henkilö, minimihenkilömäärä 5, maksimitilaus 20 hlö

– raparperimehu
– kesäkurpitsa-suklaakakku
– vaahtokarkit
– pizzahyrrät
– kasvistikut

Tarjoiluissa hyödynnetään mahdollisimman pitkälle Kumpulan koulukasvitarhan luonnonmukaisesti viljeltyä satoa. Tuotteet ovat laktoosittomia. Erityisruokavaliot erikseen neuvoteltavissa.

Vuokra 30 €/tunti, minimituntimäärä neljä tuntia.