Leiriläisen huoltajan info

Lapset valitaan leireille ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumislomakkeen lähettämisen jälkeen saatte vahvistusviestin, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Viikon sisään saatte tiedon leiripaikasta. Lasku tulee joko tässä samassa yhteydessä tai vähän myöhemmin keväällä. Laskun maksamalla vahvistatte leiripaikan vastaanottamisen.

Mikäli leiri on täynnä, lapsi otetaan varasijalle. Nettisivuilta voi kevään mittaan seurata leirien täyttymistä. Leirikuvausten perään sekä ilmoittaumislomakkeeseen ilmestyy TÄYNNÄ-ilmoitus, kun leiri on täynnä.

KUMPULAN KOULUKASVITARHAN LEIRILÄISEN HUOLTAJA Tarkempi leiri-info:

leiri_info nettiin

KAUPUNKIPUUTARHA JA SEN ASUKIT -LEIRILÄISEN HUOLTAJA Tarkempi leiri-info: Kaupunkipuutarha ja sen asukit_info nettiin 2023

Kaikkien leiriohjaajien yhteystiedot toimitetaan huoltajille viikon 22 alussa.

Leiriohjaajamme ovat täysi-ikäisiä opiskelijoita (kasvatustiede, biologia, maa-ja metsätiede, yhteisöpedagogia yms) tai jo valmistuneita opettajia/muita ammattilaisia. Rekrytoinnissa painotamme kokemusta lapsiryhmien ohjaamisesta sekä luonto-/puutarhatoiminnasta. Keväällä järjestämme ohjaajille vielä yhteistä koulutusta. Ohjaajien apuna on monessa leiriryhmässä myös apuohjaajia. Lapsimitoitus per ohjaaja on 10 lasta.

Leirin peruuttaminen itse.  Jos haluat peruttaa lapsen leiripaikan, niin ole yhteydessä toimisto(at)lastenpuutarha.fi tai puh. 041 541 0454. Tällöin annamme paikan jonossa seuraavana olevalle. Mikäli leiri perutaan alle 30 päivää ennen leirin alkua, niin leirimaksu peritään kokonaisuudessaan sairaustapauksia lukuun ottamatta. Tätä aiemmista peruutuksista veloitetaan 20 euron varausmaksu.

Leirin mahdollinen peruuntuminen Jotta leiri pystytään järjestämään, pitää leiriläisiä olla minimissään 8-10. Mikäli leirille ei ilmoittaudu tarpeeksi lapsia, emme pysty kattamaan kaikkia kuluja emmekä siis voi toteuttaa kyseistä leiriä. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme tarjoamaan toista leiripaikkaa. Jos leiri joudutaan perumaan, eikä korvaavaa leiripaikkaa löydy, leirimaksu palautetaan.

Leirimme ovat turvallisia. Meillä on kiusaamisen nollatoleranssi ja noudatamme vallitsevia viranomaisten koronaohjeistuksia ja -rajoituksia. Kumpulan koulukasvitarhalle laaditaan joka vuosi turvallisuussuunnitelma yhdessä kaupungin nuorisopalveluiden kanssa.