TYÖVALMENTAJA VIHREÄN OKSAN WERSTAALLE

Lasten ja nuorten puutarhayhdistys hakee työvalmentajaa Vihreän Oksan Werstaalle Helsinkiin

Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat 30.9.2022 asti

Vihreän Oksan Werstas on puutarhatyöpaja koulutus- ja työpolkuaan etsiville alle 29-vuotiaille nuorille. Tavoitteena on parantaa nuorten elämänhallintaa sekä työ- ja koulutusmahdollisuuksia yksilöllisellä ohjauksella ja tuella. Werstas vastaa Kumpulan koulukasvitarhan (4,3 ha) viljely- ja viheralueiden hoidosta.

TYÖNKUVA

Työvalmentajana olet osa Vihreän Oksan Werstaan valmentajien ja nuorten tiimiä. Työ on käsityövaltaista, viljelemme luonnonmukaisesti puolen hehtaarin peltoalaa ja kasvatamme taimet omassa kasvutunnelissa sekä alueen toimijoiden käyttöön että myyntiin. Lisäksi vastaamme Kumpulan koulukasvitarhan alueenhoidosta ja hoidamme puutarha- ja puistoalueita tilauksesta.

Werstaan nuorten ryhmää muodostuu noin 10-12 nuoresta, joista osa on työkokeilussa, osa kuntouttavan sopimuksella ja osa työssä oppimassa kouluista. Kaikki viljely- ja viheralueiden työt tehdään yhdessä nuorten kanssa nuoria ohjaten ja opastaen.

EDELLYTÄMME

-Puutarha-alan koulutusta

-Puutarhatuotannon vahvaa osaamista

-Tiimityötaitoja

-Kekseliäisyyttä, joustavuutta ja reipasta asennetta muuttuviin tilanteisiin

Ajokortti (B) on eduksi, sillä tehtävään sisältyy jonkun verran liikkumista paikasta toiseen yhdistyksen pakettiautolla. Eduksi on myös toiminnallisten menetelmien ja nuorten ohjauksen hallinta.

Työ sisältää ajoittain myös ilta- ja viikonlopputyötä.

TARJOAMME

Mahdollisuuden päästä kehittämään nuorten hyvinvointia puutarhaosaamisen kautta. Kädet mullassa tekemistä yhdessä mahtavien nuorten kanssa, haasteita ja huumoria, maistuvaa itse kasvatettua ruokaa sekä työyhteisön, jossa tekemisen meininki.

Palkkaus yksityisen sosiaalipalvelualan sopimuksen mukaan, palkkaryhmä C, G 19 C.

HAKUAIKA JA HAKEMUKSET

Hakuaika päättyy 10.5.2022. Yhdistyksen hallitukselle osoitetut hakemukset toimitetaan sähköisinä toimisto@lastenpuutarha.fi. Viestin otsikoksi Werstaan valmentaja. Haastatteluja järjestetään jo hakuaikana.

Lisätietoja

Toiminnanjohtaja

Eeva-Maija Bergholm

puh. 041 541 0456

eeva-maija.bergholm@lastenpuutarha.fi

[et_pb_image src=”https://www.lastenpuutarha.fi/wp-content/uploads/2022/01/kasvatusta-kasvutunnelissa.jpg” title_text=”kasvatusta kasvutunnelissa” _builder_version=”4.16″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://www.lastenpuutarha.fi/wp-content/uploads/2021/02/porukalla.jpg” title_text=”porukalla” _builder_version=”4.17.1″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]