LEIRIOHJAAJIA

Leiriohjaajilta edellytetään kokemusta lapsiryhmän ohjauksesta ja vastuullisena tiimin jäsenenä toimimisesta. Lasten on helppo lähestyä sinua ja tartut mielelläsi erilaisiin työtehtäviin yhteisten tavoitteen saavuttamiseksi. Olet säätä ja multaa pelkäämätön avoin ja innostava persoona!

KUMPULAN KOULUKASVITARHALLE

Päiväleiritoimintaa järjestetään Kumpulan koulukasvitarhalla 7-13-vuotiaille 1.6.–17.6. sekä 27.7. -12.8. arkipäivisin klo 9–14

Viljelyohjaajat ohjaavat ryhmänsä viljelypalstan töitä: kylvöt, istutukset, kastelut, kitkennät ja harvennukset sekä lopuksi sadonkorjuun. Puutarhatöiden lisäksi leiripäivä koostuu leikistä, ruokailusta, tarinatuokioista ja yhdessäolosta.

Ympäristötaideohjaajat toteuttavat alkukesän ympäristötaideleiritoimintaa Kumpulan koulukasvitarhalla. Ympäristötaidetta luodaan puutarhan omista antimista ja kierrätysmateriaaleista. Osa töistä jää puutarhaan, osa viedään kotiin muistoksi leiristä.

Tiedeleirin ohjaajat avaavat lapsille puutarmiljöön pintaa syvemmältä. Oman osaamisesi mukaan voit suunnata leirin ohjelmaa puutarhan kasvi- tai eläinmaailmaan tutustumiseen, meteorologiaan tai vaikka maaperän tutkimiseen.

Draamaleirin ohjaajat auttavat lapsia inspiroitumaan puutarhasta ja luomaan ryhmälähtöisen esityksen koulukasvitarhan juhannusjuhlaan.

Työaika: 6 tuntia / leiripäivä, lisäksi maksetaan kevään suunnittelusta erikseen sovitusti

Palkka: 13,29 euroa/tunti.

Kaikilla Kumpulan koulukasvitarhan leireillä lapset saavat tuntuman myös viljelyyn, sillä jokaisella leirillä on vähintään puoli päivää viikossa viljelyä.

ITÄ-HELSINKIIN (KONTULA/VESALA)

Leiritoimintaa on 1.6. – 26.6. klo 9-15

Kaupunkipuutarhan asukit -leirin ohjaaja pääsee toteuttamaan leiritoimintaa Kontulan nuorisotalolla ja Vesalan koululla. Leiripäivä alkaa nuorisotalolla, jossa leikitään, askarrellaan ja tehdään pieniä kylvöjä. Lounaan jälkeen siirrytään Vesalan koulun eläinkasvihuoneeseen hoitamaan eläimiä ja kasveja. Leirin toinen ohjaaja tulee Vesalan koulun kautta.

Työaika: 7 tuntia/leiripäivä, lisäksi maksetaan kevään suunnittelusta erikseen sovitusti
Palkka: 13,29 euroa/tunti

HAKEMUKSET

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen lähetetään 3.3.2020 mennessä sähköpostitse toimisto(at)lastenpuutarha.fi.
Viestiin otsikko: HENKILÖKUNNAN HAKU 20
20

Haastattelut pidetään 16.3. ja 23.3.

LISÄTIETOJA

toiminnanjohtaja Eeva-Maija Bergholm, puh. 041 541 0456

eeva-maija.bergholm(at)lastenpuutarha.fi