LEIRIOHJAAJIA

Sinulla on kokemusta lapsiryhmän ohjauksesta ja vastuullisena tiimin jäsenenä toimimisesta. Lasten on helppo lähestyä sinua ja tartut mielelläsi erilaisiin työtehtäviin yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Olet säätä ja multaa pelkäämätön avoin ja innostava persoona! Leiriohjaajamme ovat täysi-ikäisiä opiskelijoita tai jo ammattiin valmistuneita. Nuoremmat 16-17-vuotiaat voivat hakea leiritoiminnan avustaviin tehtäviin kaupungin kesätyöhaun kautta.

Tulevana kesänä kaipaamme uusia ohjaajia erityisesti viljely- ja ympäristötaideleireille.

Viljelyohjaajat ohjaavat ryhmänsä viljelypalstan töitä: kylvöt, istutukset, kastelut, kitkennät ja harvennukset sekä lopuksi sadonkorjuun.  Puutarhatöiden lisäksi leiripäivä koostuu leikistä, ruokailusta, tarinatuokioista ja yhdessäolosta. Viljelyohjaajilta odotamme vankkaa kokemusta viljelystä ja kykyä innostaa lapsia viljelyyn.

Ympäristötaideleirien ohjaajat ammentavat puutarhasta iloa ja virkistystä taiteen keinoin. Leiriviikon aikana rakennetaan yhteistä ympäristötaidetta puutarhaan luonnonmateriaaleista ja jotain pientä kotiinviemistä. Ympäristötaideleirit ovat loppukesästä, jolloin puutarhan satoa alkaa olla runsaasti ja ympäristö on monimuotoisimmillaan.

Kaikilla leireillä lapset saavat tuntuman myös viljelyyn, sillä jokaisella leirillä on vähintään puoli päivää viikossa viljelyä.

Lisäksi haemme puutarhaperhekerhoon toista ohjaajaa. Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi leiriohjaajahakemuksen yhteydessä.

 

Työaika:  6 tuntia / leiripäivä
Palkka: 13,50 euroa/tunti.

Hakumenettely jätä vapaamuotoinen hakemus + cv sähköisenä toimisto(at)lastenpuutarha.fi. Laita viestin otsikoksi Leiriohjaaja 2023. Haku päättyy 26.2.2023.

Valinnat haastatteluihin tehdään 3.3.2023 mennessä.

Lisätiedot: Eeva-Maija Bergholm, eeva-maija.bergholm(at)lastenpuutarha.fi, puh. 041 541 0456. Puhelintiedustelut to 2.2. klo 9-12 sekä pe 10.2. klo 12.30-15.30.

 

 

 

[et_pb_image src=”https://www.lastenpuutarha.fi/wp-content/uploads/2022/12/leirilaiset-istuttavat.jpg” title_text=”leiriläiset istuttavat” _builder_version=”4.19.4″ global_colors_info=”{}”][et_pb_image src=”https://www.lastenpuutarha.fi/wp-content/uploads/2020/07/majassa.jpg” title_text=”majassa” _builder_version=”4.19.4″ global_colors_info=”{}”]