LEIRIOHJAAJIA VILJELY-, SALAPOLIISI- JA TIEDELEIREILLE SEKÄ KAUPUNKIPUUTARHAN ASUKIT -LEIRILLE

Sinulla on kokemusta lapsiryhmän ohjauksesta ja vastuullisena tiimin jäsenenä toimimisesta. Lasten on helppo lähestyä sinua ja tartut mielelläsi erilaisiin työtehtäviin yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Olet säätä ja multaa pelkäämätön avoin ja innostava persoona! Leiriohjaajamme ovat täysi-ikäisiä opiskelijoita tai jo ammattiin valmistuneita. Nuoremmat 16-17-vuotiaat voivat hakea leiritoiminnan avustaviin tehtäviin kaupungin kesätyöhaun kautta

Viljelyohjaajat ohjaavat ryhmänsä viljelypalstan töitä: kylvöt, istutukset, kastelut, kitkennät ja harvennukset sekä lopuksi sadonkorjuun.  Puutarhatöiden lisäksi leiripäivä koostuu leikistä, ruokailusta, tarinatuokioista ja yhdessäolosta. Viljelyohjaajilta odotamme vankkaa kokemusta viljelystä ja kykyä innostaa lapsia viljelyyn.

Salapoliisileirin ohjaajat nauttivat pienten leiriläisten kanssa touhuamisesta ja seikkailun rakentamisesta. Leirillä sukelletaan tarinan kautta ratkomaan puutarhan salaisuuksia ja samalla opitaan luonnon monimuotoisuudesta. Lisäksi viljellään, leikitään ja nautitaan yhdessä puutarhasta maistellen ja haistellen. Salapoliisileirille otetaan kasvitarhan nuorimpia leiriläisiä eli 7-8-vuotiaita.

Tiedeleirin ohjaajat suunnittelevat oman osaamisensa pohjalta tiedeleirin toteutuksen. Leirin ohjelmaa voi suunnata esimerkiksi puutarhan kasvi- tai eläinmaailmaan tutustumiseen, meteorologiaan tai maaperän tutkimiseen. Myös tiedeleirillä on lasten kanssa viljelyä ja leikkiäkin.

Kaupunkipuutarhan asukit -leirin ohjaaja pääsee toteuttamaan leiritoimintaa Kontulan nuorisotalolla ja Vesalan koululla. Leiripäivä alkaa nuorisotalolla, jossa leikitään, askarrellaan ja tehdään pieniä kylvöjä. Lounaan jälkeen siirrytään Vesalan koulun eläinkasvihuoneeseen hoitamaan eläimiä ja kasveja. Leirin toinen ohjaaja tulee Vesalan koulun kautta.

Kaikilla leireillä lapset saavat tuntuman myös viljelyyn, sillä jokaisella leirillä on vähintään puoli päivää viikossa viljelyä.

Eniten ohjaajia tarvitsemme alkukesään ennen juhannusta, mutta parille ohjaajalle olisi tarjolla myös pidempi pesti heinä-elokuun leireillä.

Työaika:  6-7 tuntia / leiripäivä
Palkka: 13,29 euroa/tunti.

Hakumenettely jätä vapaamuotoinen hakemus + cv sähköisenä toimisto(at)lastenpuutarha.fi. Laita viestin otsikoksi Leiriohjaaja 2022. Haku päättyy 16.2.2022.

Valinnat haastatteluihin tehdään 4.3.2022 mennessä.

Lisätiedot: Eeva-Maija Bergholm, eeva-maija.bergholm(at)lastenpuutarha.fi, puh. 041 541 0456. Puhelintiedustelut pe 4.2. klo 9-12 sekä to 10.2. klo 13-15.