LEIRIOHJAAJIA VILJELY-, PUUHA- JA TIEDELEIREILLE SEKÄ KAUPUNKIPUUTARHAN ASUKIT -LEIRILLE

Sinulla on kokemusta lapsiryhmän ohjauksesta ja vastuullisena tiimin jäsenenä toimimisesta. Lasten on helppo lähestyä sinua ja tartut mielelläsi erilaisiin työtehtäviin yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Olet säätä ja multaa pelkäämätön avoin ja innostava persoona!

Viljelyohjaajat ohjaavat ryhmänsä viljelypalstan töitä: kylvöt, istutukset, kastelut, kitkennät ja harvennukset sekä lopuksi sadonkorjuun.  Puutarhatöiden lisäksi leiripäivä koostuu leikistä, ruokailusta, tarinatuokioista ja yhdessäolosta.

Puuhaleirin ohjaajat nauttivat pienten leiriläisten kanssa touhuamisesta. Leirillä viljellään, leikitään, seikkaillaan, rakennetaan majoja ja nautitaan yhdessä puutarhasta maistellen ja haistellen. Puuhaleiriläiset ovat kasvitarhan nuorimpia leiriläisiä eli 7-8-vuotiaita.

Tiedeleirin ohjaajat suunnittelevat oman osaamisensa pohjalta tiedeleirin toteutuksen. Leirin ohjelmaa voi suunnata esimerkiksi puutarhan kasvi- tai eläinmaailmaan tutustumiseen, meteorologiaan tai maaperän tutkimiseen. Myös tiedeleirillä on lasten kanssa viljelyä ja leikkiäkin.

Kaupunkipuutarhan asukit -leirin ohjaaja pääsee toteuttamaan leiritoimintaa Kontulan nuorisotalolla ja Vesalan koululla. Leiripäivä alkaa nuorisotalolla, jossa leikitään, askarrellaan ja tehdään pieniä kylvöjä. Lounaan jälkeen siirrytään Vesalan koulun eläinkasvihuoneeseen hoitamaan eläimiä ja kasveja. Leirin toinen ohjaaja tulee Vesalan koulun kautta.

Kaikilla leireillä lapset saavat tuntuman myös viljelyyn, sillä jokaisella leirillä on vähintään puoli päivää viikossa viljelyä.

Työaika:  6-7 tuntia / leiripäivä
Palkka: 13,29 euroa/tunti.