Vesalan peruskouluun Helsingissä haetaan lapsista ja eläimistä pitävää työntekijää alkukesäksi! Vesalan peruskoulussa on oppimisympäristönä suuri trooppinen n. 200 neliömetrin kokoinen koulukasvihuone, jossa elää noin 40 eläintä gerbiilistä leopardigekkoon ja kilpikonnasta kaniin, sekä noin 200 kasvia.

Haussa on kesäkuuksi (aloitus 23.5.22) kesätyöntekijä, joka suunnittelee ja järjestää yhdessä Lasten ja nuorten puutarhayhdistys ry:n ohjaajan ja yhteistyössä kaupungin nuorisotoimen kanssa 3–4 lasten eläin- ja luontoleiriä kesäkuussa. Lisäksi leiripäivien ohessa ja jälkeen itsenäisesti hoitaa eläimiä, kasveja ja koko kasvihuonetta kesäkuun ajan. Tähän kuuluu eläinten ja kasvien päivittäinen hoito, sekä kasvihuoneen siisteydestä huolehtiminen.

Työntekijältä edellytetään kasvien ja eläintenhoidon perustietoja sekä -taitoja, halua oppia sekä halukkuutta ja intoa lasten ohjaamiseen. Työhön ja eläinten hoitoon perehdytetään ennen kesäleirien alkamista. Kyky toimia omatoimisesti ja vastuullisesti on edellytys työhön valitulle hakijalle.

Ajankohta ja kesto: 23.05.2022-1.7.2022

Palkka: 1638 e/kk

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala maksaa kesätyöntekijän palkan.

Viimeinen hakupäivä: 29.4.2021

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, sekä CV osoitteeseen anniina.virtanen@edu.hel.fi (Biologian ja maantiedon opettaja Anniina Virtanen, puh. 040 778 8129)

Kasvihuoneen nettisivut: https://sites.google.com/edu.hel.fi/kasvari/kasvari-etusivu

Kasvarin instagram: @ kasvari

Kasvarin tiktok: @ koulukasvihuone

 

[et_pb_image _builder_version=”4.17.1″ _module_preset=”default” title_text=”hiirulainen” src=”https://www.lastenpuutarha.fi/wp-content/uploads/2021/11/hiirulainen.jpg” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″]