Harjoittelijapaikat

TAPAHTUMATUOTANNON HARJOITTELIJA

Lasten ja nuorten puutarhayhdistys ry hakee harjoittelijaa Kumpulan koulukasvitarhalle suunnittelemaan ja toteuttamaan kauden 2023 tapahtumia yhdessä työryhmän kanssa. Kausi alkaa toukokuussa kevätriehalla, heinäkuussa olemme mukana Avoimissa puutarhoissa ja kausi huipentuu lopulta perinteiseen sadonkorjuujuhlaan 23.8.2023.

Kumpulan koulukasvitarha on kulttuurihistoriallisesti arvokas miljöö, jossa lapset ja nuoret ovat päässeet viljelemään katkeamatta joka kesä jo vuodesta 1928 lähtien.  Kauden aikana järjestettävät tapahtuvat avaavat puutarhaa kaikille kaupunkilaiselle, mutta erityisesti haluamme järjestää toimintaa lapsille ja nuorille.

LEIRITOIMINTAAN HARJOITTELIJOITA

Haemme myös Kumpulan koulukasvitarhan leiritoimintaan harjoittelijoita, esimerkiksi yhteisöpedagogiopiskelijoita. Leiritoimintaa on läpi koulujen kesäloman, mutta suurin tarve harjoittelijoille on kesäkuussa.  Harjoittelijat pääsevät yhdessä leiriohjaajien kanssa suunnittelemaan ja toteuttamaan alakouluikäisten lasten päiväleirejä, joiden teemat vaihtelevat viljelystä tieteeseen, ympäristötaiteeseen ja salapoliisitehtävien ratkaisemiseen

TOIVEET JA HARJOITTELUN ANTI

Toivomme harjoittelijalta kiinnostusta viljelyyn ja halua edistää lasten ja nuorten luontosuhdetta. Kaikki toiminta tapahtuu ulkona, joten säätä pelkäämätöntä asennetta kaivataan. Joustavuus ja iloinen mieli auttaa yhteisöllisessä toiminnassamme. Palkkiota emme valitettavasti pysty maksamaan, mutta tarjoamme kesä-elokuussa lounaan ja kesän mittaan saa satoa kotiin viemisiksi sekä oman kiinnostuksen mukaan oppia viljelyharrastukseen. Harjoittelun ajankohta/ajankohdat ja kesto voidaan sopia yksilöllisesti.

HAE HARJOITTELUUN 31.3. 2023 mennessä. Ota yhteyttä Eeva-Maija Bergholm puh. 041 541 0456 tai eeva-maija.bergholm@lastenpuutarha.fi

PUUTARHA-ALAN HARJOITTELIJOITA

Otamme myös puutarha-alan oppilaitoksista harjoittelijoita kasvukauden töihin Kumpulan koulukasvitarhalle. Kysy lisää werstas@lastenpuutarha.fi tai puh. 041 541 0455 tai puh. 050 475 7237.