HEINÄ-ELOKUUN KAIKILLA LEIREILLÄ VIELÄ VAPAITA PAIKKOJA. ALKUKESÄN LEIREILLE MAHTUU VIELÄ KUMPULAN DRAAMALEIRILLE SEKÄ KOKENEEMPIEN VILJELIJÖIDEN RYHMÄÄN.  LISÄKSI TILAA KONTULAN JUHANNUSVIIKON LEIRILLÄ.

TÄYTÄ LEIRIHAKEMUS JA LÄHETÄ, NIIN OLEMME YHTEYDESSÄ!

Leirihakulomake
Etunimi (lisää kutsumanimi sulkuihin, jos eri kuin etunimi)
Sukunimi
Tietosuojaseloste löytyy https://www.lastenpuutarha.fi/wp-content/uploads/2018/06/Leiritoiminnan-tietosuojaseloste.pdf Ilman suostumusta emme voi ottaa leiri-ilmoittautumista vastaan.

MITÄ LEIRIHENKILÖKUNNAN ON HYVÄ TIETÄÄ LAPSESTA?

MONTA KIVAA TAPAA VIETTÄÄ KESÄÄ - VALITSE OMA LEIRISI!

Valitse listalta ne leirit/leiri, johon haluat lapsesi ilmoittaa. Älä valitse ajankohdaltaan päällekkäisiä leirejä. Päivitämme lomakkeelle mahdollisimman pian tiedon, kun leirit täyttyvät. Huomaathan leiriviikkoja valitessasi, että salapoliisi- ja tiedeleireillä viikko-ohjelma pysyy viikosta toiseen samana. Viljelyleirin ohjelma elää kasvukauden ja sään mukaan ja ohjelmasisältö vaihtelee joka viikko. Olethan huomannut myös useamman leiriviikon tarjouksen viljelyleirien osalta: kaksi kesän ekaa viljelyleiriviikkoa ja yksi loppukesän viljelyleiri yht 225 euroa (75 €/vko)! Viljelyleiripaketti antaa lapselle mahdollisuuden kokea kasvun iloa kylvöstä sadonkorjuuseen.
Leiripäivät klo 9-14, päivään sisältyy lounas.
Leiripäivät klo 9-15, päivään sisältyy lounas ja välipala. Kaikki leirit ovat 7-12-vuotiaille, pääkohderyhmä 7-10-vuotiaat
Time
: