HEINÄ-ELOKUUN KAIKILLA LEIREILLÄ VIELÄ VAPAITA PAIKKOJA. ALKUKESÄN LEIREILLE MAHTUU VIELÄ KUMPULAN DRAAMALEIRILLE SEKÄ KOKENEEMPIEN VILJELIJÖIDEN RYHMÄÄN.  LISÄKSI TILAA KONTULAN JUHANNUSVIIKON LEIRILLÄ.

TÄYTÄ LEIRIHAKEMUS JA LÄHETÄ, NIIN OLEMME YHTEYDESSÄ!

Leirihakulomake
Etunimi (lisää kutsumanimi sulkuihin, jos eri kuin etunimi)
Sukunimi
Tietosuojaseloste löytyy https://www.lastenpuutarha.fi/wp-content/uploads/2018/06/Leiritoiminnan-tietosuojaseloste.pdf Ilman suostumusta emme voi ottaa leiri-ilmoittautumista vastaan.

MITÄ LEIRIHENKILÖKUNNAN ON HYVÄ TIETÄÄ LAPSESTA?

MONTA KIVAA TAPAA VIETTÄÄ KESÄÄ - VALITSE OMA LEIRISI!

Valitse listalta ne leirit/leiri, johon haluat lapsesi ilmoittaa. Älä valitse ajankohdaltaan päällekkäisiä leirejä. Päivitämme lomakkeelle mahdollisimman pian tiedon, kun leirit täyttyvät. Huomaathan leiriviikkoja valitessasi, että salapoliisi-, kesäkurpitsa- ja musiikkileireillä viikko-ohjelma pysyy viikosta toiseen samana. Viljelyleirin ohjelma elää kasvukauden ja sään mukaan ja ohjelmasisältö vaihtelee joka viikko.
Leiripäivät klo 9-14, päivään sisältyy ohjatun toiminnan lisäksi, materiaalit, vakuutus ja lounas. Osallistumismaksu on 100 €/viikko. Juhannusviikko 60 €. Sisaralennus 20 euroa.
Leiripäivät klo 9-15. Päivä alkaa Kontulan nuorisotalolta, josta siirrytään lounaan jälkeen Vesalan koululle. Päivään sisältyy ohjatun toiminnan lisäksi materiaalit, vakuutus, lounas ja välipala. Leirit ovat 7-10-vuotiaille. Osallistumismaksu on 110 €/viikko, juhannusviikko 88 €. Sisaralennus 20 euroa.