• Jaa verkossa
  • Lasten ja nuorten puutarha ry Facebookissa
  • Jäsenet

Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen jäsenet ovat lapsia, nuoria ja aikuisia, jotka ovat kiinnostuneita puutarhasta ja siellä tehtävistä asioista. Yhdistyksen jäsenet voivat olla kokeneita puutarhureita tai aloitteilijoita, jotka haluavat oppia lisää puutarhanhoidosta, kasveista, puutarhassa elävistä eläimista tai vaikkapa puutarhataiteesta.

Liity jäseneksi

• Jäsenistön vuosikokouksessa valitseman hallituksen tehtäviin kuuluu hoitaa yhdistyksen asioita, mm. päättää toimintasuunnitelmasta ja budjetista. Hallitus myös edustaa yhdistystä. Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen hallituksen jäsenet ovat kasvatus- ja puutarha-alojen ammatilaisia sekä pitkäaikaisia harrastajia.

• Henkilökunta

Toiminnanjohtajan ja toimistosihteerin lisäksi yhdistyksessä työskentelee useita hanke- ja kausityöntekijöitä eri tehtävissä. Yhdistys tarjoaa vuosittain myös kesätyöpaikkoja nuorille ja harjoittelupaikkoja opiskelijoille.

Toimiston yhteystiedot