• Jaa verkossa
 • Lasten ja nuorten puutarha ry Facebookissa
 • Nuoret puutarhavaikuttajat - Itua elämään!

  STEA:n rahottama vapaaehtoistoiminnan hanke Itua elämään! innostaa nuoria puutarhakavereiksi eläkeläisille ja maahanmuuttajille. Hankkeen pääkohderyhmää ovat alle 29-vuotiaat nuoret, maahanmuuttajat ja eläkeläiset. Kohderyhmälle järjestään työpajoja, koulutuksia, retkiä, yhteistä kokkailua ja muuta mukavaa yhdessä oloa. Itua elämään -hankkeen osallistujia yhdistää kiinnostus ja kipinä puutarhanhoitoon ja/tai lähiruokaan. Etukäteisosaamista ei edellytetä, vaan kaikkeen opastetaan.

  Syksyn aikana voit tulla mukaan hankkeen Opens internal link in current windowRuokatreffeille Pauligin huvilalle tai kysellä esimerkiksi talkootöistä Kumpulan koulukasvitarhalla.

  Katso myös Opens internal link in current windownuorten vapaaehtoistoiminta!

  Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella, niin saat tietoa tulevasta toiminnasta. Seuraa myös ilmoittelua www.lastenpuutarha.fi.

  Lisätietoja:

  Pirjo Sillanpää, puh. 050 325 2670 tai pirjo.sillanpaa(at)lastenpuutarha.fi 

  Eeva-Stiina Smolander, puh. 050 314 1018 tai eeva-stiina.smolander(at)lastenpuutarha.fi

   

   

  Olen kiinnostunut
  Milloin voit osallistua talkoisiin?
 • Ajankohtaista

  05.09.2017

  Ruokatreffit

  Tule mukaan Pauligin huvilan ruokatreffeille! Kaipaamme mukaan torstaiaamupäiviin ja tiistai-iltoihin nuoria ja eläkeläisiä kokkaamaan yhdessä.[lisää]

  Kategoria: Tapahtumat, Tiedotteet, Harrastus, Koulutus, Kurssit, Lasten ja nuorten puutarhayhdistys, Nuoret, Perheet, Vapaaehtoistoiminta