• Jaa verkossa
  • Lasten ja nuorten puutarha ry Facebookissa

Tuotemyynti

Werstaan tuotteet nyt pukin konttiin. Ihanat salvat, maistuvat yrttisuolat ja hillot sekä yrttiteet. Tuotteita myynnissä mm. Annalan joulumyyjäisissä 2.12. sekä samana päivänä Sinisen Werstaan joulutapahtumassa. Tai kysele suoraan werstas@lastenpuutarha.fi.

 

Seuraa ilmoittelua Opens external link in new windowWerstaan facebook-sivuilla

Työhyvinvointipäivät syyskuussa

Rentoudu omppulehdossa
Nauti lähiruokaa!

Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen nuorten työpaja Vihreän Oksan Werstas kutsuu työyhteisöjä nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja satokauden parhaista antimista, todellisesta ultralähiruoasta. Kullekin työyhteisölle voidaan räätälöidä oma paketti. Yksinkertaisimmillaan työyhteisö voi hyödyntää puutarhan tiloja oman ohjelmansa toteuttamiseen ja tilata ruoka- ja kahvitarjoilut Werstaalta. Lisämaksusta voi tilata puutarhakierroksen ja/tai hyvän olon elämyspaketin yrttijuomineen ja -jalkakylpyineen tai vaikka viljelypaketin ajankohtaisista puutarhatöistä.


Kokoustilana toimii historiallinen paviljonkirakennus josta avautuu näkymä yli puutarhan. Sama tila toimii myös ruokailutilana. Sään salliessa kuistit ja ulkopöydät soveltuvat pienryhmätyöskentelyyn ja ruokailuun. Sisätila soveltuu maksimissaan 20 hengen tilaisuuksiin. Kokousvarustuksena löytyy liitutaulu, flappitaulu, dataheitin, paperit ja kynät. Tilassa ei ole laajakaistaa, mutta mokkuloita on muutama.

 


Hinnat:

Kokousjärjestelyt: 200 e/pv/ryhmä (sis. ALV 24%)

Tarjoilut (aamukahvi, lounas ja päiväkahvi): 30e/ pv/ hlö (sis. ALV 14%)

Puutarhakierros: 50e/ ryhmä (sis. ALV 24%)

Elämyspaketti: 100 e/ ryhmä (sis. ALV 24%)

Viljelypaketti: 100e/ ryhmä (sis. ALV 24%)


 

Aloittaaksemme päivänne suunnittelu, otathan yhteyttä sähköpostitse! werstas@lastenpuutarha.fi

Pihanhoitoa

Werstas ottaa hoitoonsa taloyhtiöiden, nuorisotalojen, palvelukotien ja vastaavien pihoja sopimuksen mukaan. Asiakkaina ovat olleet mm. Vallilan siirtolapuutarhayhdistys ja Sofian palvelukoti.