• Jaa verkossa
 • Lasten ja nuorten puutarha ry Facebookissa
 • Kesälomalla puutarhaan

  Mikäpä olisi mukavampi paikka lapsen viettää kesäpäivää kuin vehreä puutarha? Lasten ja nuorten oma puutarha mahdollistaa turvallisen ja luonnonläheisen kesän keskellä kaupunkia. Leirit on suunnattu alakouluikäisille, yläkouluikäisille on lisäksi tarjolla muutaman päivän teemaleirejä ja vapaaehtoistoimintaa.

  Kumpulan koulukasvitarhalta voit valita leirin viljely-, ympäristötaide-, draama- tai liikuntaseikkailuleiristä. Leirit vaihtelevat pituudeltaan viikosta kolmeen viikkoon. Leiripäivän pituus on viisi tuntia, kello 9-14. 

  Leiritoiminta jatkuu myös Kontulassa. Leirit järjestetään Kontulan nuorisotalolla ja Vesalan koululla. Puutarhaunelmia leirit tarjoavat viikon pätkissä pientä puutarhapuuhaa Itä-Helsingin lapsille. Leiripäivä Kontulassa on kuusi tuntia, kello 9-15.

  Lasten ja nuorten puutarhayhdistyksen toiminta-ajatuksena on syventää lasten ja nuorten viljelytaitoja ja -tietoja sekä luontosuhdetta. Kaikilla leireillä leirityypistä riippumatta lapset saavat kosketuksen viljelyyn.

  Tutustu tarkemmin toiminnan pohjaan yhdistyksen vapaa-ajan toimintasuunnitelmasta Initiates file downloadKasva ja opi puutarhassa 

  Kumpulan koulukasvitarha  sijaitsee Vähänkyröntiellä hyvien liikenneyhteyksien päässä.
  Leirit on tarkoitettu helsinkiläisille koululaisille, lähinnä 1.-6. -luokkalaisille. Opens internal link in current windowYläkouluikäisille on tarjolla vapaaehtoistoimintaa läpi leirikesän sekä Opens internal link in current windowkolme lyhytleiriä .

  Lisätietoja: toimisto(at)lastenpuutarha.fi tai puh. 041/541 0454, 041/541 0456

  Tutustu toimintaanOpens external link in new window http://lanttu100.blogspot.fi/

  Toimintaan voi tutustua myös Initiates file downloadviljelyohjaajan oppaasta!

  Toimintaa rahoittaa Helsingin kaupunki.

   

  Tiesitkö, että helsinkiläisillä lapsilla on ollut mahdollisuus kesävirkistykseen puutarhassa jo vuodesta 1912?

 • Ei uutisia tässä listassa.