• Jaa verkossa
  • Lasten ja nuorten puutarha ry Facebookissa

POPSI, POPSI PORKKANAA - JA PALJON MUUTA!

Kun hyvin käy, ihana sato palkitsee ahkerat viljelijät. Käsissä on todellista lähiruokaa!

Osa sadosta katoaa suihin suoraan maasta, pensaasta tai puusta, kunhan pöly ja multa on huuhdeltu pois. Toiset kasvikset on välttämätöntä keittää, paistaa, muussata ja maustaa, jotta niiden todellinen herkkuluonne paljastuisi!

  • Herpertin Herkut -kasvisruokaohjeet helpottavat vielä vihreää kokkia, ja toisaalta kokeneemmankin kokin kaalia! Aakkosellinen keittokirja sisältää pää-, alku- ja jälkiruokia sekä yleisiä vihjeitä kasvisten käsittelyyn ja ulkona kokkaamiseen. Bon Appétit!

  • Syötävät kukat -sivulla saat vinkkejä, miten kukkia voi käyttää ruuanlaittoon ja ruokien ja leivonnaisten koristeluun.